Sorstársak – Videók

Egy daganatos beteg egy sorstárssal tud igazán nyíltan és őszintén beszélni. Egy olyan személlyel aki érzi és tudja, hogy mi zajlik benne. A sorstársaimmal készült interjúk erős nők és férfiak küzdelmét mutatják meg.

Virág kislánykorában harcolt meg egy nagyon ritka típusú daganattal és a mosoly a fegyvere. Ez a tini lány óriási harcos. 

Lara feladata a mellrák leküzdése volt. Melinda úgy harcolt mint a Tomb Riderből ismert Lara Croft, ezért is kapta a becenevét.

Anett története megosztó és hihetetlen. Fiatal kora ellenére végbélrákkal küzd, kezelések és orvosi segítség nélkül. 

Reni a mellrákkal nézett farkaszemet, de számára nem is a betegség volt a legriasztóbb dolog, hanem a körülette élő emberek reakciój a a betegségére vonatkozóan. 

Timi egy tripla negatív mellrákot kapott feladatul. Legyőzte. De a betegsége alatt a lelke legmélyebb bugyraiban is járt és minden orvosi részletet tanulmányozott az állapotával kapcsolatban. 

Gabiban sokszor felmerül a kérdés, hogy miért pont neki kell már másodszor is megküzdeni a rákkal. Ezt a kérdést és a betegsége történetét boncolgatjuk. 

Timi egy tripla negatív mellrákot kapott feladatul. Legyőzte. De a betegsége alatt a lelke legmélyebb bugyraiban is járt és minden orvosi részletet tanulmányozott az állapotával kapcsolatban.

Rita két pici gyermeket hagyott otthon, amikor egyik pillanatról a másikra beköltözött a kórházba, hogy megküzdjön a leukémiával. 

Zsani még nincs harminc éves. Mégis igazi Törpe Terminátorként küzd a leukémiával és a vele járó nehézségekkel.  

Erika fiatal korát megszégyenítő szókinccsel és őszinteséggel beszél fiatal anyukaként átélt küzdelmeiről a nyirokrákkal szemben. 

Melinda a mi Lara Croftunk túl van a mellhelyreállító műtéten és elmeséli mi változott az életében a mellrák diagnózisa óta.

Gereben Livi profi sportoló aki egészéges életvitele ellenére kellett, hogy 19 évesen megharcoljon a leukémiával. Győzött. Életszemlélete és kitartása miatt mindannyiunk példaképe.