Videók

Mások tapasztalataiból tanulni lehet. Mások történetéből pedig inspirálódni. Az általunk készített anyagok megmutatják, hogy nincs lehetetlen.

Pozitív

Az élet szép! Még akkor is ha egy daganatos beteget sok veszteség ér. Ismerjétek meg az én veszteségeimet és merítsetek erőt! Én én azt szoktam mondani, hogy mindennél van rosszabb én pedig szerencsésnek érzem magam még a történtek ellenére is. 

Sorstársak

Egy sorstársat csak egy sorstárs érthet meg igazán. Egymás előtt tudunk őszintén megnyílni. Ezért beszélgetünk közös videóinkban daganatos betegtársaimmal és hozzátartozóikkal erőt adva azoknak akik küzdenek és azoknak akik egészségesek, de szükségük van egy kis kapaszkodóra a mindennapokban.

Ne járd az én utam!

Mi férfiak gyakran a szőnyeg alá söpörjük a fontos dolgokat. A spermium fagyasztás az első elintézendő dolog kellene legyen, minden frissen diagnosztizált daganatos férfi betegnek aki még gyermekvállalás előtt áll. És azoknak az egészséges férfiaknak is akik még családalapítás előtt állnak. 

Támogasd Te is a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját!

Amennyiben szeretnéd támogatni a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját, akkor az alábbi lehetőségekre kattintva bankkártyás fizetéssel megteheted.

Ha a lenti összegektől eltérő összeggel szeretnéd támogati az alapítványt, akkor azt megteheted átutalással is a következő bankszámlaszámra:

Pénzforgalmi szolgáltató: Magnet Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 16200144-18545661
S.W.I.F.T. BIC:
 HBWEHUHB
IBAN: HU43 1620 0144 1854 5661 0000 0000

Egyszeri adomány

1.000 Ft

Egyszeri adomány

3.000 Ft

Egyszeri adomány

5.000 Ft

Egyszeri adomány

10.000 Ft