Térítésmentes budapesti szállás a sorstársaknak

Térítésmentes lakhatás sorstársaknak Budapesten

Budapesten a VII. kerületben a Kertész utcában egy 43nm-es mindennel felszerelt lakás várja a sorstársakat, amennyiben nem Budapesten élnek és a kezeléseik mégis ide szólítják őket.

A lakásban nappali, konyha, ebédlő, zuhanyzós fürdőszoba található. A hangszigetelt ablakok biztosítják a csendet, a klíma pedig a megfelelő hőmársékletet még nyáron is. 100 kábel TV csatorna és gyors internet is a gyógyulók rendelkezésére áll.

A lakást olyan daganatos járó beteg és kísérője veheti igénybe aki Budapesten kap kezelést, de vidéken él és ezért segítség számára, hogy az ingázás helyett  Budapesten tud tartózkodni a kezelése idejére.

A lakás telefonon foglalható a következő elérhetőségen, maximum 2 hét időtartamra. Az ennél hosszab tartózkodási idő külön elbírálás alá esik. A lakást abban az esetben tudjuk biztosítani, amennyiben a beteg orvosi dokumentummal tudja alátámasztani, hogy a foglalási időben Budapesten fog kezelést kapni.

Foglalási telefonszám: 06 70 601 57 05

Mona Budapesten

A további képekért kattints a képre!

Mona 4 éves és bár senki nem gondolná a tündéri, eleven és cserfes kicsi lányról, ő is sorstárs. Évek óta küzd a rákkal. Nyugalommal, elfogadással és olyan bölcsességgel, amit sok felnőtt megirigyelhetne. Ugyan Németországban él szüleivel, de Magyarországon kap kezelést, ezért jött haza most  is édesanyjával és a nagymamájával, akik az édesapjával együtt erejükön felül mindent megtesznek azért, hogy Mona meggyógyuljon.

Örömmel láttuk őket vendégül a vizsgálatok ideje alatt, a Mosollyal a rák ellen alapítvány által felajánlott belvárosi lakásban és reméljük, hogy még sokakat vendégül láthatunk itt ezzel segítve a vidéken vagy külföldön élő sorstársakat a nyugodtabb gyógyulásban.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert így nem maradhatsz le egyetlen friss hírről és eseményről sem.