Személyes beszélgetés Rolanddal

Személyes beszélgetés Roladdal

Az életszemléletem sokak számára érthetetlen. Gyakran kérdezik, hogyan csinálom, hogy a legnehezebb pillanatokban is csak a jót látom és minden nehézség ellenére élni akarok.

Ez az életszemlélet szerintem belülről jön és nem feltétlenül tanulható, de mindenképpen motiváló lehet mások számára.

Mivel sokan kértétek, hogy beszéljünk személyesen,telefonon vagy online ezért arra gondoltunk örülnétek, ha idődről időre egy online beszélgetés kereti között oszthatnánk meg egymással az eletről alkotott gondolatainkat. Ezek a beszélgetések nem kifejezetten sorstársaknak szólnak, hanem mindenkinek, akinek egy kis pozitív energiára van szüksége a mindennapokban.

Mert az ember sokszor csak akkor jön rá mennyire fontos az élet, ha elveszítheti. Bízom benne, hogy ezekkel a beszélgetésekkel erőt adhatok nektek, mert mindannyiunknak csak egyetlen élete van és azt kell úgy élnünk, hogy minden pillanatára jó szívvel emlékezzünk vissza. 

Ezek a beszélgetések ZOOM alkalmazáson keresztül lesznek elérhetők, előre meghirdetett időpontban.

A beszégetésen bárki részt vehet, aki előre elutalja, vagy kártyával kifizeti a minimális részvételi díjat vagyis 1.000Ft-ot az alapítvány számlaszámára, mellyel a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját és fenntartását támogatja.

Hamarosan indul az első beszélgetés

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert így nem maradhatsz le egyetlen friss hírről és eseményről sem.