Segíthetünk?

Ez a harc nem könnyű. De mi tudjuk, hogy mit érzel és itt vagyunk ha szükséged van ránk. Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb módon tudjunk segíteni Neked és hozzátartozódnak, hogy egy kicsit megkönnyíthessük a mindennapokat

Szépülj velünk!

Egy daganattal küzdő nő az egészségén kívül sokszor elveszíti a női ékességeit is. Meg kell válni a hajától, szemöldökétől és sokszor a szempillától is. Ezeket visszanyerni sem könnyű, de mi segítünk. 

Nézd pozitívan!

Az életszemléletem, élni akarásom sokak számára meglepő és egy kicsit érthetetlen. Ezt az életigenlést szeretném tovább adni, olyan személyes online beszélgetésekben, ahol nem egyoldalúan tartok előadást, hanem  beszélgetek azokkal akik szeretnének megismerni egy, az átlagostól eltérő életszemléletet, mely sorstársaimak és egészségeseknek is egyaránt segítség lehet. 

Térítésmentes szállás

Térítésmentes budapesti szállást nyújtunk vidéki rákos betegek és kísérőjük részére, a kezelések idejére, hogy legalább ezt a terhet levehessük a vállukról. Egy kényelmes, teljesen felszerelt lakás várja a sorstársakat, hogy az itt töltött idő kényelmes és a lehető legnyugodtabb legyen. 

Segítünk, hogy könnyebb legyen

Egy betegség megviseli a családi kasszát és sokszor éveken keresztül akadályozza az anyagi biztonságot. Sokan azonban nem tudják, hogy egy rákos beteg milyen segélyekre, témogatásokra jogosult. Ha tovább olvasol, akkor megtudhatod, hogy milyen juttatásokat vehetsz igénybe ha ebbe a helyzetbe kerültél.

Segíts jól!

A legnehezebb, hogy mi segítők félre tudjuk tenni a saját akaratunkat és meghallgassuk illetve ráérezzünk arra, hogy a szerettünknek mire van szüksége. Ne úgy segítsünk ahogyan azt mi jónak vagy ésszerűnek gondoljuk, hanem úgy ahogyan az neki valóban segítség.

Velem ZOOM beszélgetések keretein belül találkozhattok, ahol ezt a témát együtt boncolgatjuk és bízom benne, hogy könnyítek egy kicsit azon a nagy feladaton amit mindannyian kaptunk.

Támogasd Te is a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját!

Amennyiben szeretnéd támogatni a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját, akkor az alábbi lehetőségekre kattintva bankkártyás fizetéssel megteheted.

Ha a lenti összegektől eltérő összeggel szeretnéd támogati az alapítványt, akkor azt megteheted átutalással is a következő bankszámlaszámra:

Pénzforgalmi szolgáltató: Magnet Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 16200144-18545661
S.W.I.F.T. BIC:
 HBWEHUHB
IBAN: HU43 1620 0144 1854 5661 0000 0000

Egyszeri adomány

1.000 Ft

Egyszeri adomány

3.000 Ft

Egyszeri adomány

5.000 Ft

Egyszeri adomány

10.000 Ft