Segíthetsz!

Mert a Mosollyal a rák ellen alapítvány akkor lehet igazán hatákony segítség a sorstársaknak, ha csapatban dolgozunk.

Számítunk rád is!

 Légy az önkéntesünk!

Egy alapítványnál mindig van feladat és ezekre a feladatokra jelen pillanatban ketten vagyunk. Akár heti 1-2 óra vagy ennél egy picit több is nagy segítség. Lehetsz szakember vagy lelkes segítő, mi örülünk neked. Ha tovább olvasol akkor azt is megtudhatod, hogy jelenleg milyen segítségre lenne a legnagyobb szüksége az alapítványnak.

Dolgozz velünk!

Dolgozz velünk és légy a csapatunk tagja!

Tudjuk, hogy nem lehet minden feladatot önkéntes alapon elvégezni, ezért keresünk olyan külsős munkatársakat, akik tiszteletdíj fejében vállalják a Mosollyal a rák ellen alapítvánnyal az együttműködést.

Segíts tárgyi eszközökkel!

Sajnos számos olyan daganatos beteg van, aki anyagilag nem engedheti meg magának, hogy orvosi segédeszközöket vagy a betegségét és kényelmét megkönnyítő eszközöket szerezzen be. Ezért mi segítünk abban, hogy a betegség idejére ilyen eszközökhöz juthassanak. Ha tovább olvasol, akkor láthatod milyen eszközökre van szükségük az általunk támogatott betegeknek és mivel tudsz az alapítványnak segíteni a hatékony munkavégzésben.

Támogass minket anyagilag!

Ahhoz, hogy a cáljainkat megvalósíthassuk ahhoz stabil anyagi háttérre van szükség. Mi pedig minden apró segítségért és támogatásért hálásak vagyunk. Ha tovább olvasol, akkor láthatod, hogy miért van szükségünk az anyagi biztonságra.

 Légy a szponzorunk!

Amennyiben hosszú távon szeretnéd céged nevében segíteni a munkánkat, úgy mi viszonozni szeretnénk a gesztust és egy hosszútávú együttműködés keretein belül céged logója és megjelenítése videóink részévé válhat. 

Támogasd Te is a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját!

Amennyiben szeretnéd támogatni a Mosollyal a rák ellen alapítvány munkáját, akkor az alábbi lehetőségekre kattintva bankkártyás fizetéssel megteheted.

Ha a lenti összegektől eltérő összeggel szeretnéd támogati az alapítványt, akkor azt megteheted átutalással is a következő bankszámlaszámra:

Pénzforgalmi szolgáltató: Magnet Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 16200144-18545661
S.W.I.F.T. BIC:
 HBWEHUHB
IBAN: HU43 1620 0144 1854 5661 0000 0000

 

Egyszeri adomány

1.000 Ft

Egyszeri adomány

3.000 Ft

Egyszeri adomány

5.000 Ft

Egyszeri adomány

10.000 Ft