Rólunk mondtátok

Hálásak vagyunk, hogy folyamatos visszaigazolást kapunk Tőletek a munkánkról! Az írásaitok motiválnak minket, hogy minden nap többet tegyünk.

„Sziasztok! Követlek Titeket szinte az eleje óta. Én nem voltam még beteg hála az égnek, de ha az lennék, se félnék már tőle. Nagyon sok embernek adtatok erőt”

“Elismerésem felétek! Köszönjük szépen a sok videót! Rengeteg információt tudunk meg ami nagyon fontos a rákról a mai világban és, hogy mennyire fontos az, hogy minden ember éves vizsgálatokra járjon. Férfiak, nők egyaránt. Korhatár nélkül. Hatalmas Tiszteletünk Felétek!”

név nélkül

“Szia Roland! Neked, Nektek köszönhetően annyi erő van bennem, arra jöttem rá, hogy a szívből jövő nevetés, a mosoly igazi gyógyszer. A sírás, az önsajnálat viszont nem az. Ha meggyógyulunk, mert meg fogunk! Találkozzunk, jöjjünk össze, egy nagy pizzázásra, egy jó kávéra, egy jó beszélgetésre!”

Illés Erika

„Roland! Engem az őszinteséged annyira felturbózott, hogy rávettem a 75 éves férjemet, hogy menjen el szűrésre.”

“Nagy köszönet a videókért, ezen a lányommal már túl vagyunk, szerencsésen. Ez nagy segítség, az emberek nagy részének fogalmuk sincs az egész folyamatról, mégegyszer nagy köszönet!”

név nélkül

“Milyen könnyen ítélkezünk, minősítünk másokat. És akik nincsenek ebben benne, nem is tudjuk. Fogalmunk sincs róla mi ez. Az ő nevükben is köszönet, hogy beszélgetsz a sorstársaiddal. Mikor a videó végén megkérdezi az a lány, szép voltam ma is? Mennyire nem kapnak az emberek elismerést, támogatást, megértést. Uuuuuu, rengeteg gondolat van még bennem. Emberek, ne ítélkezzünk! Ne rangsoroljunk! Szóval ez a lényeg, itt értettem meg, hogy miért csinálod. Respect, Roland!”

Keresztes-Nagy Éva

“Nagyon örülök neki, hogy megmutatod az embereknek, hogy milyen ez a betegség, remélem egyszer elfogadják majd, hogy a daganatos betegek nem fertőznek és attól, hogy betegek még van életük és nem kell szánakozva nézni őket. Köszönöm szépen a betegeim és a munkatársaim nevében amit az intézetért tesztek, ilyet még soha nem láttam mióta itt dolgozom.”

név nélkül

“Szia Roli és Gabi! Csodálatos emberek vagytok! Roli, egy pszichológus bújt el benned. Tudjátok én is szembesületm novemberben egy olyan betegséggel amit nem tudok visszafordítani, veseprobléma. Akkor úgy éreztem, hogy már nem fogom megélni a karácsonyt, teljesen befordultam. Sajnos a lelki támaszt nem kaptam meg azoktól, akiktől vártam, elmentem pszichológushoz, az még jobban a málybe húzott, nem éreztem, hogy segített volna. Aztán rátaláltam Rolira és Zsúra, elkezdtem nézni a videóitokat, ez teljesen megváltoztatta az életszemléletemet, teljesen pozitív irányba. Köszönöm, hogy vagytok nekem. Szeretlek benneteket.”

Ladomerszki Renáta

“Drága Rita és Roland! Hallgatlak Titeket és összeszorul a szívem. Csak azért mert mi akik nyvajgunk, hogy itt fáj meg ott fáj, Ti meg keményen harcoltok, jó keményen. Hát én most megfogadom, hogy nem vagyok beteg és nem nyafogok. Ezt nektek is köszönhetem.”

Putnokiné Erzsike

“Én nem is gondoltam ez előtt, hogy vannak még emberek, akikben van empátia, akik képesek együttérezni, egyáltalán érezni bármit. Nélkületek tudod hol lennék? Valószínűleg a pszichiátrián, vagy csendesen elbújva a szoba egyik sarkában.”

név nélkül

“Ez az élet-iskola, a legjob tanítás a gyerekeknek. Ha kicsi gyermekem lenne, én is ideültetném. A felnőtt gyerekemnek is elmondtam, azóta ő is ittragadt.”

Juhász Ottilia

“Koppány még kicsi, de eldöntöttem, hogy ha az életfejezetünkben oda érünk, hogy betölti a 18. életévét, csináltatok neki egy sperma fagyasztást. Ne adja Isten, hogy szüksége legyen rá, de sose lehet tudni. Ha annak ideján nem keveredek az oldalatokra, szerintem eszembe se jutott volna,. Köszönöm szépen, hogy ennyire őszintén és nyíltan beszélsz erről is. Hálás szívvel köszönöm, hogy segítettél!”

név nélkül

“Drága Zsu és Roland!

Ismeretlenül írok nektek. Nem vagyok sorstárs, véletlenül bukkantam rátok a YouTube-on, már több mint fél éve. Azóta nézem a vidóitokat és izgulok értetek. Hihetetlenül szimpatikus emberek vagytok a számomra. Teljesen megváltozott az életszemléletem amióta “megsimertelek Titeket”. Árad belőletel a pozitivitás, jó titeket hallgatni Zsu, te egy hihetetlenül intelligens, csodálatra méltó nő vagy, le a kalappal előtted. És a Roland pedig tényleg nem egy hétköznapi pasi az biztos, a pozitív életszemléletével és a mosolygós szemével sokszor az én napomat is feldobja. Amikor megnézek tőletek egy-egy videót. Gyors gyógyulást kívánok neked Roland és mindkettőtöknek kitartást! Annyira jók vagytok együtt és amilyen szeretettel vagyok egymás felé, az csodálatra méltó és ritka a mai világban! Minden jót kívánok Nektek és puszillak Titeket, Münchenből!”

Evelin

“Nézem a videóitokat, amikor csak tehetem. Nekem mindkét szülőm rákos, anyukám bármikor elmehet. Az, hogy vagytok, erőt ad elviselni. Már megtanultam, soha nem szabad mások negatív hozzáállásával foglalkozni! Ha valami azt súgja meg kell tenni, tegyétek! Sok hasonló embernek nyújtotok nem csak vígaszt, hanem iránymutatást, hogyan tovább. Kelletek, szükségünk van rátok, nem hagyhatjátok abba hisz a sok megpróbáltatás ellenére is erőt sugároztok! Itt a különbség ember és ember között. Csak így tovább!”

Bártfay Éva

“Én szinte az életemről mondtam le 5 gyerek mellett! De! Ahogy rátok találtam akkora erőt adtok és az a szeretet ami bennetek van egy csoda! Ismeretlenül találtam én is a videóra akkoriban, de minden nap nézlek Titeket! Számomra is Ti vagytok a csoda és sok segítséget nyújtotok minden betegnek!”

Szilágyi Balázsné

“Sziasztok! Követlek Titeket szinte az eleje óta. Én nem voltam még beteg hála az égnek de ha az lennék se félnék tőle most már. Nagyon sok embernek erőt adtok ebben biztos vagyok.”

Dániel

“Minden pillanat amit ti belefektettek ebbe a csoportba, hogy saját betegségeddel, hogy ezt megisztod, hogy közösen harcoltok, építetek az példaértékű. És mi, amikor kapunk egy diagnózist bepánikolva keressük a mentőövet. Nekem és több ezer embernek ti vagytok a mentőöv. Ti ketten. Ha minden ember csak fele annyira lenne empatikus vagy csak pozitív szemléletű, mint Ti…Ez a mocsok világ sokkal jobb hely lehetne.”

Illés Erika

“És most már nem csak magam miatt, de miattatok is meg kell, hogy gyógyuljak. És nincs…mi van ha…”

Németh Gabriella

“Anyával végig néztük az összes videót, volt ahol sírtunk, volt ahol mosolyogtunk. Bár 13 éves vagyok és modta anya, hogy ne nézzem, a szoba túl oldalán is szeretettel hallgattam a hangod és ahogy egyre válozékony lett ez a szeretett hang, és egyre közelebb idekuporodtam, most fejeztük be az összes videó megnézését és szívből kívánunk sok erőt.”

név nélkül

“Hihetetlen, fantasztikusak vagytok! Bár elsírtam magam én is, de ez a törődő szeretet nagyon átjön, még nekünk kívülállóknak is rettenet erőt ad. Ezek után nincs a világon semmi, ami miatt keseregni fogok.”

Varga Brigitta

“Egy hős vagy. Nem találok szavakat mennyire erős ember vagy. Sokan magukba nézhetnének. Fel sem fogjuk igazán, hogy a legnagyobb kincs az egészség. Roland, nagyon nagyon kívánom Neked, hogy minden álmod sikerüljön!”

Barakonyi Krisztina

“Zsu, nagyon sok erőt adtál nekem Anyukáddal kapcsolatban! HIába nem ismerlek személyesen! Sok minden történt velünk a múlt héten, de azt ide nem írnám ki, de nagyon sok erőt adtok nekünk. Főleg most! Sokat csalódtam emberekben, hogy mennyi rosszindulatú ember van! De próbálom a hitemet visszaszerezni! Nagyon örülök, hogy látlak Titeket!”

Szilágyiné Horváth Krisztina

“Sziasztok! Roli! Én élem az életemet, mint egy hétköznapi ember, vívódom a mindennapi problémákkal, gondokkal, de mióta elkezdtelek Benneteket követni, azóta akkora löketet kaptam Tőletek, le a kalappal! Ahogy nézem, hallgatom a bejelentkezéseteket, feltöltődöm, sokkal pozitívabban szemlélem a világot, a hétköznapokat. Nagyon hálása vagyok Nektek, köszönök mindent. Ti is a Családom vagytok!”

Ladomerszki Renáta

“Nagyon sok erőt adtatok nekem is, amikor már azt hittem nem bírom tovább. Igaz, mi nem győztük le a betegséget. Nagy fájdalommal vettünk búcsút, de ti adtok erőt, hogy igen, van tovább. Míg élek, hálás lszek érte. Köszönöm!”

Dankó Katalin

“20 évig éltem Budapest belvárosában. Ha úgy hozta a sors, hogy Budán a Kékgolyó utcán kellett átautóznom, akkor szinte rettegéssel és iszonyodással tettem, mert csak a rémmeséket ismertem. Hogy oda a kemó által kínlódni “de minke is úgy is meghal” járnak az emberek. Te, ti megfordítottátok ezt bennem. Hogy a Kékgolyó az nem ítélet, főleg nem halálos ítélet. Ezért nagyon hálás vagyok.”

név nélkül

“Ugyan így lemondásokkal van tele az én életem is a rák miatt és szerintem minden rákos betegnek. KÖszönöm neked ezt az őszinte videót és, hogy ennyire megnyílsz és feltárod magad, az életed. Igen, a rákos emberek megpróbálnak méltósággal lemondani nagyon sok dologról ami egészséges embereknek természetes. Te vagy a hangunk, Te megmutatod magad, ez vagyon én és ezt élem meg minden nap és látom a végét. Ez vagy te és még sok rákos ember aki ugyanezt éli át. Köszönöm, hogy elmondtad, minden tiszteletem a tiéd!”

név nélkül

“Szia Roli és Zsu! Én a barátnőmnem és egy rokonomnak tudtam segíteni általatok a továbbhaladásban és hogy ne adják fel! A barátnőm már fentről figyel de megkönnyítettétek a napjait és nagyon hálás volt! A családtagom meg az óta is teljes életet él és ugyanolyan kitartó, mint te Roli. Én meg támogatom, mint Te Zsu. Úgyhogy valóban terápia a példátok mindenkinek és szerintem tényleg olyan mint ha EGY VÉRBŐL VALÓK LENNÉNK.”

Csóráné Betty